Meniu Închide

Termeni și condiții

Efectuănd o plată pe acest site accept următorii termeni și condiții referitoare la RESTITUIRI:
Prin bifarea căsuței, sunt de acord și înțeleg că nu se pot face restituiri pentru tranzacțiile încheiate cu succes, în cazul în care mă răzgândesc în legătură cu suma de plată, în cazul în care am greșit destinația plății sau pentru oricare alt motiv.

Este responsabilitatea mea să înțeleg și să accept faptul că plata facturilor si codurile de reincărcare sunt produse digitale intangibile și, ca atare, BTCfactura.com nu va face restituiri odată ce plata către noi a fost efectuată cu succes și serviciile au fost furnizate sau după caz, plătite.

Aceste bunuri digitale nu necesită livrare fizică.

By making a payment on this website I’m accepting the following REFUND POLICY:
By checking the box, I’m accepting that refunds are not available for successfully completed transactions, in the event I’m changing my mind about the payment amount, if I have missed my payment destination, if I entered wrong details or for any other reason.

It is my sole responsibility to understand and I do accept that PIN Codes and Billpayments are non-tangible products and, as such, BTCfactura.com CANNOT ISSUE refunds once a payment transaction has been successfully completed and the product or service was electonically fulfilled or delivered.

These digital products do not require physical delivery.

————

Utilizare ilegală.

Produsele cumparate sau serviciile platite pe site nu vor fi utilizate, în niciun fel pentru a încălca sau eluda legile și reglementările aplicabile și orice comportament ilegal este absolut interzis.

În cazul în care conștientizăm sau suspectăm în mod rezonabil că un Client desfășoară activități ilegale sau încalcă legile și reglementările aplicabile sau drepturile terților, astfel de activități ale Clientului, inclusiv, dar fără a ne limita la istoricul achizițiilor sale și alte date referitoare la contul său , vor fi raportate autorităților relevante, iar accesul Clientului poate fi restricționat până la o notificare ulterioară.

Orice Client în cauză recunoaște și consimte la aceste dezvăluiri.

Dacă este ilegal sau interzis în țara de origine a Clientului să acceseze, să cumpere sau să utilizeze oricare dintre Produse sau Servicii, atunci Clientul nu va face acest lucru și, în acest sens, încalcă acești Termeni.

Cei care aleg să acceseze BTCfactura.com îl accesează din proprie inițiativă și sunt responsabili de respectarea tuturor legilor și reglementărilor locale.

Acești Termeni, tranzacțiile dintre Clienți și noi efectuate prin intermediul nostru și orice litigii legate de acești Termeni sau de utilizarea de către Client a BTCfactura.com, sunt reglementate în toate privințele de legile din România și vor fi soluționate exclusiv în instanțele din România.

Acești Termeni, împreună cu Politica de confidențialitate, stabilesc întregul acord dintre Client și noi cu privire la obiectul de mai sus și înlocuiește toate acordurile anterioare referitoare la acest subiect.

————

Limitări de utilizare.

Clientul poate cumpăra Produse sau Servicii în măsura în care Clientul respectă următoarele limite maxime.

A. Pentru Clienții fără conturi

Categorie de produse    Limită zilnică (în EUR)  Limită zilnică de comenzi

Reîncărcari mobile prepaid 200 euro (fiecare adăugare) și 1.000 euro (limită zilnică de comenzi)

Coduri de reîncărcare mobile prepaid / Pinuri 1.000 euro – 100 (limită zilnică de comenzi)

Jocuri 10000 RON, 100 (limită zilnică de comenzi)

Vouchere 10000 RON, 100 (limită zilnică de comenzi)

E-commerce 10000 RON, 100 (limită zilnică de comenzi)

Alte produse sau facturi 10000 RON, 100 (limită zilnică de comenzi)

* nicio achiziție unică nu poate fi făcută cu depășirea limitei de 10000 RON

B. Pentru clienții cu conturi standard

Categorie de produse Limită zilnică (în EUR sau RON) Limită zilnică (numărul de cumpărături *)

Reîncărcari mobile prepaid  200 euro (fiecare comandă) și 2.000 euro (limită zilnică) Niciuna

Coduri de reîncărcare mobile prepaid / Pin 2.000 euro, Niciuna

Jocuri 10000 RON, Nici una

Vouchere 10000 RON, Nici una

E-commerce 10000 RON, Nici una

Alte produse sau facturi 10000 RON, Nici una

* nicio achiziție unică nu poate fi făcută cu peste 10000 RON

C. Pentru clienții cu conturi verificate

Limitele pe valoarea cumpărării, numărul de achiziții și sumele zilnice pot fi ridicate de la caz la caz, sub rezerva unei proceduri de cunoaștere a clientului, prin care Clientul ne oferă anumite informații, conform cerințelor în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. 

Vă rugăm să ne contactați la office@btcfactura.com dacă doriți să vă verificați contul.

Orice client care folosește mai mult de un cont BTCfactura.com pentru a evita limitele menționate mai sus, încalcă acești Termeni și poate avea contul sau conturile sale suspendate până la o notificare ulterioară.

În măsura necesară în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile sau cu politicile noastre interne, o astfel de încălcare sau ocolire ilegală a limitărilor de utilizare poate fi raportată autorităților relevante, ori de câte ori avem indicii temeinice de activitate suspectă.