Termeni si Conditii

Acordul dumneavoastra
Folosind acest site va dati acordul cu termenii si conditiile BTCfactura.com (noi). 

Produsele noastre sunt dedicate consumatorilor de pe piata romaneasca, si nu exista o compatibilitate intre ele si facturi emise de companii din alte tari.


Odata efectuate platile si odata ce ati primit deja prima factura proforma de la noi, nu se mai poate face o restituire a banilor platiti sau o anulare a comenzii. Clientul isi asuma greselile ce implica un cod de client sau cod de bare eronat, sau o suma de plata trecuta gresit. Platile trimise suplimentar vor fi aduse la cunostinta companiei care a emis factura in cauza de catre dumneavoastra, noi nu suntem responsabili pentru instiintari sau demersuri pentru restituirea acestora.


Dupa efectuarea platii prin Bitcoin sau alta criptovaluta catre noi, asteptam sa primim cel pputin trei confirmari in retea dupa care se trece la efectuarea platii in contul companiei aleasa de dumneavoastra. Va fi platita suma in RON trecuta de dumneavoastra in campul special dedicat facturii si nu echivalentul in RON a sumei platite, deoarece acesta cuprinde si comisionul aferent pentru serviciile noastre.


Ne rezervam dreptul de a refuza, de a restitui sau de a bloca temporar sumele platite in conditiile in care sunt incalcate regulile si politicile noastre sau ale firmelor terte implicate in procesul de comanda, plata si livrare. Blocarea sumelor platite se poate face si de catre procesatorul platilor, in anumite conditii, fara implicarea BTCfactura.com. In calitate de client al BTCfactura.com va asumati toate aceste conditii si reguli atunci cand efectuati comanda si plata. 


BTCfactura.com poate limita suma acceptata, respectiv suma ce poate fi platita catre noi, si veti fi notificat automat in cazul in care a fost atinsa o limita. Alte limite și excluderi legate de utilizarea site-ului pot fi aplicabile, veti fi notificat prin intermediul unui e-mail, sms sau apel telefonic de existenta acestor limitari suplimentare ce pot aparea ulterior efectuarii comenzii.


Orice fraudare sau tentativa de fraudare va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

Schimbari ale termenilor si conditiilor BTCfactura.com
In cazul modificarii termenilor si conditiilor, acestea vor fi facute aici, fara un anunt prealabil.
Ultima modificare: 16.10.2016