Politica de confidentialitate

Ce fel de informatii colectam?

Colectam informatii de la clientii si vizitatorii nostri atunci cand acestia plaseaza o comanda sau se inregistreaza pe site-ul nostru.
Aceste informatii sunt strict legate de procesul de comanda si livrare a serviciilor mentionate pe acest site, sau sunt necesare pentru contabilitate. Informatiile colectate sunt numele si prenumele, adresa de email, adresa, numarul de telefon pe care doriti reincarcarea, adresa de IP. Aceste informatii sunt strict confidentiale si nu fac obiectul schimbului sau vanzarii catre terte persoane sau firme. In cazul in care doriti sa vizitati acest site anonim, puteti face acest lucru, fara restrictii, inclusiv efectuarea platii (prin Bitcoin). Utilizarea serviciului de reincarcare si implicit comanda codurilor de reincarcare denota acceptul dumneavoastra de a ne incredinta aceste date doar in scopul mentionat.

Cum folosim informatiile de la dumneavoastra?

Informatiile colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:
Pentru a procesa comenzile dumneavoastra
Pentru a oferi promotii 
Pentru a personaliza vizita dumneavoastra pe acest site
Pentru a imbunatati serviciile oferite


Folosim cookies?


Da. Cookies sunt informatii text folosite de browserul dumneavoastra pentru a stoca informatii referitoare la vizita dumneavoastra pe acest site. Astfel puteti sa reluati de exemplu un proces de comanda abandonat anterior sau sa va setati anumite preferinte, in cazul in care doriti sa va inregistrati.

Dezvaluim informatii personale care terti?

Infomatiile colectate nu sunt vandute sau transferate mai departe. Aceste informatii sunt strict confidentiale si sunt tratate ca atare, cu cea mai mare seriozitate. 


Legaturi catre alte site-uri

Ocazional si discretionar, putem include legaturi catre alte site-uri cu care cooperam pentru a va oferi produse sau servicii ce v-ar putea interesa. Daca aceste legaturi sunt catre site-uri externe, nu ne asumam responsabilitatile despre continutul acestora, de accea va rugam sa consultati politicile ce se aplica acestor site-uri


In cazul modificarii politicilor si conditiilor, acestea vor fi facute aici, fara un anunt prealabil.
Ultima modificare: 16.10.2016