Plata facturilor cu Bitcoin sau Altcoins
Plata facturilor cu Bitcoin sau alte criptomonede

Prin BTCfactura.com aveți posibilitatea să vă plătiți facturile la utilitați cu Bitcoin sau alte criptomonede.  Puteți efectua plata prin Bitcoin, Binance Coin, BNB in BSC, Litecoin, Elrond sau alte zeci de criptomonede. 

După efectuarea plații prin Bitcoin sau Altcoins de către client, BTC Factura efectuează plata contravalorii in RON în contul furnizorului ales. Procesul de plată al facturilor se realizează imediat după ce tranzacția este confirmată în rețea.

Plata facturilor la furnizori se realizează prin canale de colectare autorizate. Veți primi pe adresa dumneavoastră de email o confirmare a plății către furnizorul dumneavoastră, iar in contul de pe site găsiți chitanța in format PDF, ce conține suma și ora la care s-a efectuat plata. Acest fișier poate fi folosit de dumneavoastră pentru arhivare sau în scopul de dovadă a plății la furnizor, dacă este necesar. La fel ca în cazul plăților efectuate prin bancă sau printr-un automat de plăți, sumele plătite vor fi transferate în contul furnizorului de utilitați cel târziu a doua zi dimineața, urmând ca procesarea plății de către furnizor să se facă imediat sau in ziua urmatoare, în funcție de sistemul intern al companiei respective.

Chitanța primită de la noi la reprezintă dovada plății și garantează faptul că furnizorul de servicii va primi cel târziu a doua zi dimineața suma achitată de dumneavoastră. Data menționată pe chitanța primită de la noi este recunoscută de furnizor ca fiind data efectuării plății.