Intrebari frecvente

Intrebare Raspuns
Ce mijloace de plata pot folosi pe BTCfactura.com ? Puteti efectua plata facturilor la furnizori folosind Bitcoin si Bitcoin Lightning, Litecoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin, Bitcoin Cash, Binance Coin, Monero, Dash, Zcash, Zcoin, Digibyte, TheterUSD sau alte criptomonede. In cazul in care doriti sa platiti cu alte criptovalute va rugam sa ne contactati.
Cum decurge procesul de comanda, ce se intampla dupa ce platesc prin Bitcoin sau Altcoin? Dupa confirmarea in retea a platii dumneavoastra verificam datele de identificare primite de la dumneavoastra. In cazul in care nu reusim identificarea corecta a funizorului sau a datelor de client va vom contacta, de aceea este important sa ne furnizati date de contact corecte, impreuna cu un numar de telefon functional unde sa va putem contacta in caz de nevoie. Dupa plata facuta de noi in contul dumneavoastra de la furnizor, primiti de la noi pe email o actualizare a comenzii. In acest mesaj aveti atasat documentul ce dovedeste plata noastra cat si si un link catre acesta, de la BTCfactura. Daca aveti un cont la noi, in sectiunea de istoric al platilor aveti platile si acces la documentele doveditoare.
Acceptati Paypal pentru plata facturilor la utilitati? Ne pare rau, nu acceptam Paypal pentru plata facturilor la utilitati. Daca doriti, puteti efectua un schimb din Paypal in Bitcoin, aveti detalii referitoare la asta pe pagina aceasta: https://www.btcfactura.com/cumpara-bitcoin-online.html . 
Plata mea este valabila, la fel ca si cea platita la ghiseu? Bineinteles, platile efectuate de noi sunt la fel ca si cele efectuate de dumneavoastra offline. Sistemul nostru trimite mai departe platile catre furnizorul dumneavoastra, iar documentul ce-l veti primi de la noi are valoare de proba pentru a demonstra daca e nevoie plata catre compania in cauza.
Cand se efectueaza plata facturii mele? Vom plati factura de indata ce tranzactia dumneavoastra este pe deplin confirmata in retea. Pe documentul ce-l veti primi de la noi este vizibila data si ora efectuarii platii.
Pot plati o suma diferita decat cea de pe factura? Desigur, puteti plati partial, puteti rotunji, puteti plati cum doriti. Suma platita suplimentar va va fi alocata facturii viitoare. Pentru siguranta dumneavoastra tineti va rugam cont si verificati la urmatorul termen de plata.
Ce date trebuie sa introduc pentru identificarea corecta a facturii mele? In cazul in care codul de bare este si sub forma de cifre, copiati-le si introduceti-le in campul alocat acestuia, pe pagina noastra. In cazul in care codul este prezent doar sub forma de bare, treceti numarul de client + compania. Este de preferat sa atasati factura completa, daca o aveti in forma digitala. Puteti de asemenea sa-i faceti o poza si sa o atasati asa. Va vom contacta in cazul in care nu reusim o identificare.